Kozijnen in Echt

Kozijnenplaza is uw startpunt voor al uw kozijnenklussen in huis. Onze bekwame vakmannen realiseren al uw kozijnwerk, zoals het leveren, plaatsen, vervangen, afwerken, herstel en onderhoud. Wij helpen met alle soorten kozijnen.

Zoekt u een kozijnenleverancier in Echt?

Kozijnen in Echt

Onderhoud en aandacht voor de details van uw woning in Echt of omgeving vergroten niet alleen uw woonplezier, maar zorgen er ook voor dat uw woning in waarde stijgt. Uw kozijnwerk maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Onze vakmannen voorzien uw woning of bedrijfspand van nieuwe kozijnen, vervangen uw huidige kozijnen of plaatsen een nieuwe hef- of kiepschuifpui toe aan uw woning. Ontdek hoe wonen in Echt nog mooier kan worden.

Kozijnen voor iedere stijl

Kozijnen zijn verkrijgbaar in iedere stijl, zodat onze vakman in Echt altijd iets heeft wat goed bij uw woning past. Qua materiaalsoorten heeft u keus uit het warme en authentieke hout, modern aluminium, sterk kunststof of het stoere en robuuste staal. Wij kunnen dit toepassen bij uw ramen en deuren, maar er is nog meer mogelijk. Een schuifpui vergroot het woongenot, omdat hiermee meer licht in uw woning valt en u een mooie overgang creëert van uw huis naar de tuin. Een dakkapel verhoogt de waarde van uw woning, omdat het extra licht en ruimte geeft aan kamers met een schuine wand. Onze vakmannen in Echt bieden voor iedere wens een passende oplossing.

Energie besparen

Nieuwe kozijnen zijn een investering, maar u kunt daar ook geld mee besparen. Kwaliteitskozijnen van goed isolerend materiaal, zoals kunststof aluminium en hout, zorgen voor een verbeterde isolatie van uw woning in de regio Echt. Ook het plaatsen van hoog rendement glas bevordert de isolatie van uw woning sterk, evenals het plaatsen van mooie en goed isolerende binnen- en buitendeuren. Hierdoor hoeft u minder te stoken in de winter en minder airco te gebruiken in de zomer, omdat uw kamer beter op temperatuur blijft. Daardoor bespaart u jaarlijks geld op uw energierekening.

Montage, onderhoud en service

De vakmannen van Kozijnenplaza leveren niet alleen uw nieuwe kozijnen, maar zorgen ook voor een vakkundige montage. U krijgt zowel garantie op de kwaliteit van de kozijnen, als op onze montage. Daarnaast kunt u onze vakman uit Echt ook inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw kozijnen. Al onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over kozijnenplaza

Kozijnenplaza is een landelijk netwerk van kozijnenspecialisten. Onze vakmannen leveren door geheel Nederland. Ook in Echt zijn onze  ervaren vakmannen actief. Wij bieden uitstekende service en garantievoorwaarden. En u heeft de keus uit kwaliteitswerk voor een scherpe prijs.

kozijnen

Gratis offertes

Onze vakmannen staan klaar voor levering, montage en onderhoud van uw kozijnen. Ook kunt u contact opnemen voor vrijblijvend advies. Met één druk op de knop ontvangt u reacties van meerdere vakmannen uit ons netwerk uit de omgeving van Echt. Wij zijn u graag van dienst.

Kozijnen voor uw gehele woning

Onze vakmannen in Echt hebben toegang tot een ruim assortiment kwaliteitskozijnen. Veel standaardmaten en –kleuren zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast leveren wij ook maatwerk, bijvoorbeeld als u bijzondere vormen, afmetingen of kleuren nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor levering en montage van raamkozijnen, binnen- en buitendeurkozijnen, schuifdeuren binnenshuis, hef- en kiepschuifpuien, vouwwanden en harmonicapuien. Daarnaast plaatsen wij ook dakkapellen. Onze kozijnen zijn beschikbaar in de volgende materialen:

Aluminium kozijnen

In Echt kiezen eigenaren van moderne (nieuwbouw)woningen en bedrijfspanden het vaakst voor aluminium kozijnwerk vanwege het strakke design. Daarnaast heel aluminium nog veel andere voordelen:

 • Lichtgewicht
 • Ontzettend sterk
 • Inbraakwerend
 • Onderhoudsvrij
 • Lange levensduur

Aluminium kan voor alle soorten kozijnen worden toegepast. Voor raam- en deurkozijnen is het ideaal, omdat het sterke materiaal niet snel beschadigt. Inbrekers kunnen er moeilijk grip op krijgen met hun gereedschap, zodat het u goed beschermt tegen inbraak. Ook voor bijvoorbeeld schuifpuien is aluminium ideaal. De kozijnen zijn licht van gewicht, maar kunnen toch grote raampartijen dragen. Daardoor schuift u uw schuifpui gemakkelijk open en dicht. Het materiaal is gemiddeld duurder dan hout en kunststof. Daar staat tegenover dat u jarenlang geniet van uw praktische én moderne kozijnwerk.

Kunststof kozijnen

Kunststof heeft ten onrechte nog het imago dat het een goedkope uitstraling heeft. Tegenwoordig wordt kunststof echter van zulk hoogwaardige kwaliteit geleverd, dat het bijna niet meer van andere materialen te onderscheiden is. Kunststof kozijnen wordt het meest gekozen bij nieuwbouwprojecten in Echt en omgeving. Het heeft namelijk veel voordelen:

 • Levensduur tot veertig jaar
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren, inclusief realistisch houtnerfprofiel
 • Modern of klassieke uitstraling
 • Zeer sterk materiaal
 • Brandwerend
 • Onderhoudsarm
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Scherp geprijsd

 

Stalen kozijnen

Kiest u voor staal, dan kiest u voor stoere en luxe kozijnen. Deze robuuste stijl was populair in de jaren 60, maar is nu weer helemaal terug in trendy woningen. U kunt bij ons terecht voor stalen raam- en deurkozijnen, schuifpuien en schuifdeuren voor een luxe gevoel in uw woning in de regio Echt. Staal heeft diverse positieve eigenschappen:

 • Zeer sterk
 • Leverbaar in brede of ranke profielen
 • Levensduur tot zeventig jaar
 • Onderhoudsvrij

Het bijzondere van stalen kozijnen is dat ze zo sterk zijn, dat het ook mogelijk is om heel ranke, dunne lijsten te maken die de glaspartijen nog steeds uitstekend kunnen dragen. Het belangrijkste nadeel van staal is de slechte isolatie. Onze vakman in Echt kan de isolatie verbeteren door een naadloze bevestiging van uw kozijn en van de ramen, zodat er geen sprake is van tocht. Isolerend glas zorgt ook voor minder warmtegeleiding, zodat u de isolatie toch op een eenvoudige wijze kunt verbeteren. Neem gerust contact op met onze vakman in Echt voor meer advies en mogelijkheden met staal.

Houten kozijnen

De meeste herenhuizen in Echt hebben houten kozijnwerk, en u ziet het ook veel bij landelijke woningen en boerderijen in de wijde omgeving van Echt. Hout is een van onze populairste materiaalsoorten. Veel mensen houden van de natuurlijke structuur en de warme, authentieke uitstraling van dit natuurlijke materiaal. Onze vakmannen plaatsen vooral veel hardhoutkozijnen, zoals afzelia, merbau en meranti. Daarnaast hebben wij ook diverse soorten naaldhout in ons assortiment, zoals grenen en lariks. Houten kozijnen staan verder bekend om de volgende kenmerken:

 • Klassieke uitstraling
 • Verkrijgbaar in hardhout of naaldhout
 • Kan in alle kleuren geverfd worden
 • Duurzaam
 • Natuurlijk isolatiemateriaal
 • Beschadigingen zijn eenvoudig te repareren
 • Onderhoud: gemiddeld eens in 5-7 jaar

Na aanschaf van houten kozijnen is het wel belangrijk om deze goed te onderhouden. Het werk dat daarin steekt, valt erg mee. Houten kozijnen dienen eens per vijf tot zeven jaar geschilderd te worden. De lak- en verflaag beschermt uw hout tegen weersinvloeden van buitenaf. Het hout blijft droog, waardoor er geen schimmel of houtrot kan optreden. En merkt u toch een kleine beschadiging op? Onze vakman in Echt kan deze kleine beschadigingen snel en voor een scherp tarief repareren.

Contact

Wilt u meer informatie over nieuwe kozijnen? Vul dan ons contactformulier in. Dit kost slechts twee minuten tijd. Wij brengen u in contact met vakmannen in de regio van Echt. U ontvangt met één druk op de knop meerdere offertes. Zo kunt u op uw gemak kiezen voor de beste nieuwe kozijnen voor een scherpe prijs. Geheel vrijblijvend!

Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen?

U bent op de pagina van Echt, u kunt onze experts ook vinden in Geleen en Heerlen en Hoensbroek.