Kunststof kozijnen

Onze bekwame vakmannen realiseren al uw kozijnwerk, zoals het leveren, plaatsen, vervangen, afwerken, herstel en onderhoud. Wij helpen met alle soorten kozijnen.

Kunststof kozijnen

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof als de materiaalsoort voor hun nieuwe kozijnen. Waarom is kunststof zo geliefd? En is het misschien ook iets voor u? De prijs van kunststof is een belangrijk deel van het antwoord. Daarnaast is kunststof kozijnwerk tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van andere materialen. Daarom kiezen steeds meer mensen niet alleen voor een gunstige prijs, maar ook voor een sterke kwaliteit.

Kwaliteitskozijnen

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit. Na montage door onze monteurs kunt u tot wel veertig jaar lang genieten van uw investering. De lange levensduur ontstaat door diverse goede eigenschappen van het materiaal. Zo is het goed bestand tegen allerlei weersinvloeden, zoals vorst, hitte en regen. Het weer krijgt geen vat op uw kozijnen. Het materiaal is zeer sterk en werkt ook brandvertragend. Tot slot heeft kunststof ook een goede isolerende werking. In combinatie met isolatieglas bespaart u jaarlijks veel op uw energierekening.

Kunststof is onderhoudsvrij

Na onze montage heeft u weinig werk aan uw nieuwe kozijnen. Kunststof is vrijwel onderhoudsvrij. U hoeft het niet over te schilderen en het is zo sterk, dat er niet snel beschadigingen ontstaan. Het materiaal is niet elektrostatisch, waardoor het geen stof en vuil aantrekt. Daarom volstaat het om uw kozijnwerk af en toe af te nemen met een sopje. Gebruik daarvoor geen agressieve schoonmaakmiddelen: het is voldoende om het schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en lauw water. En mocht u toch eens een beschadiging opmerken? Neem dan gerust contact op met onze vakman bij u in de buurt.

Kozijnen voor het hele huis

Wij hebben een ruim assortiment van kunststof kozijnen. U kunt bij ons terecht voor kozijnwerk voor uw ramen, buitendeuren, binnendeuren, verschillende soorten schuifpuien, vouwwand of uw nieuwe dakkapel. Onze vakmannen leveren uw kozijnwerk kaal of inclusief glas. Wij bieden diverse soorten glas, zoals isolatieglas, veiligheidsglas of ornamentglas. U kunt slechts één kozijn laten vervangen, maar wij bieden ook een totaaloplossing voor uw gehele woning. Zo houdt u alles in dezelfde stijl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle kleuren beschikbaar

Weet u welke kozijnen u wilt? Dan horen wij graag in welke kleur wij dit mogen leveren. Kunststof kozijnwerk is beschikbaar in bijna alle kleuren. Voor het bepalen van de kleur maken wij het meest gebruik van het RAL-kleurcoderingssysteem. Indien het gaat om vervanging van een deel van uw kozijnwerk, helpen wij u met kleuradvies, zodat u nieuwe en bestaande kozijnen nauwelijks van elkaar kunt onderscheiden.

Naast diverse kleuren zijn er tevens verschillende patronen mogelijk, waaronder het typische houtnerfpatroon. Dat is bijna niet te onderscheiden van echt hout, zodat u zelfs kunt kiezen voor de luxe uitstraling van hout, maar dan met alle voordelen van kunststof kozijnen.

Montage kunststof kozijnen

Onze vakman komt ook bij u thuis om uw nieuwe kozijnen te monteren. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. De meeste mensen kiezen voor een kant-en-klare montage, inclusief het glas dat u zelf heeft uitgekozen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw kozijnen kaal te plaatsen, zonder glas. Dat kan praktisch zijn tijdens bouw- of renovatiewerkzaamheden. Onze vakmannen plaatsen op verzoek ook extra onderdelen tegen inbrekers. Denkt u hierbij aan anti-inbraakstrips, extra veiligheidssloten en andere maatregelen tegen inbrekers. Geeft u uw wensen aan, dan denken wij met u mee.

Offertes

Bent u benieuwd hoeveel u bespaart op nieuwe kunststof kozijnen? Vraag gratis offertes op van onze vakmannen bij u in de buurt.

Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen?