Aluminium kozijnen

Kozijnenplaza is uw startpunt voor al uw kozijnenklussen in huis. Onze bekwame vakmannen realiseren al uw kozijnwerk, zoals het leveren, plaatsen, vervangen, afwerken, herstel en onderhoud. Wij helpen met alle soorten kozijnen.

Aluminium kozijnen

Aluminium wordt vanwege zijn strakke design het vaakst gekozen voor woningen met een moderne uitstraling. Het wordt in steeds meer woningen verwerkt. Het materiaal is sterk, lichtgewicht en geeft uw woning of bedrijfspand een modern accent. Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Daardoor vindt u bij ons altijd de kozijnen die passen bij uw woning. Aluminium heeft diverse voordelen, zoals:

 • Zeer lange levensduur
 • Inbraakwerend
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren

Aluminium heeft een zeer lange levensduur door het sterke materiaal. Dit kozijnwerk is goed bestand tegen allerlei weersinvloeden, zoals kou en vocht. In combinatie met een speciale poedercoating zijn uw kozijnen nog beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is het sterke materiaal moeilijk te beschadigen, zodat inbrekers met hun materialen weinig grip krijgen op uw ramen en deuren. In combinatie met verdere anti-diefstalmaatregelen, zoals een anti-inbraakstrip en goede sloten, kunt u uw woning nog veiliger maken.

Aluminium kozijnen zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. Door het lichte gewicht kunt u uw ramen en deuren gemakkelijk openen. Ook is uw kozijnwerk onderhoudsarm. Dat betekent dat u flink op onderhoudskosten bespaart ten opzichte van een materiaal zoals hout.

Tot slot zijn al onze kozijnen verkrijgbaar in diverse kleuren. En is uw kleur niet aanwezig? Dan zorgen wij voor een nieuwe poedercoating die past bij uw woning of bedrijfspand.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toepassingen aluminium kozijnwerk

Wij leveren diverse soorten aluminium kozijnen. Bijvoorbeeld voor uw:

 • Raamkozijnen
 • Voordeuren
 • Binnendeuren
 • Diverse schuifpuien
 • Vouwwanden en harmonicapuien
 • Dakkapellen

Alles is leverbaar in diverse kleuren. Zwart, wit en grijstinten worden het meest besteld, maar alle denkbare kleuren zijn mogelijk. Wij kunnen uw nieuwe kozijnwerk leveren met of zonder op maat gemaakt glas. U heeft hierbij keus uit diverse glassoorten, zoals isolatieglas, veiligheidsglas en ornamentglas.

Montage

Onze ervaren vakmannen komen ook bij u thuis om uw kozijnen, schuifpui of dakkapel te plaatsen. Desgewenst voorzien wij uw nieuwe kozijnwerk gelijk van inbraakwerende maatregelen, zoals aan anti-inbraakstrip of extra sloten. Laat ons weten wat u belangrijk vindt, en wij geven u advies en oplossingen voor uw situatie.

Onderhoud

Aluminium is onderhoudsvrij. Dat betekent dat u geen rekening hoeft te houden met toekomstige onderhoudskosten, zoals verven of reparaties. U hoeft uw kozijnen alleen maar schoon te houden. Dat kan vrij eenvoudig, bijvoorbeeld door ze mee te nemen als u de ramen lapt. Spoel uw kozijnen af met lauw water en gebruik daarbij een mild schoonmaakmiddel. Zo haalt u al het vuil eraf, zonder dat u het materiaal beschadigt.

Vindt u toch eens een kleine beschadiging? Neem dan contact met ons op. Onze vakmannen herstellen dit snel.

Contact en offertes

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid voor aluminium kozijnen voor uw woning? Vul ons contactformulier in en ontvang gratis diverse prijsopgaven van onze vakmannen bij u in de buurt. Het kost u ongeveer twee minuten.

Daarna ontvangt u diverse offertes, zodat u deze rustig met elkaar kunt vergelijken. En bent u eruit? Dan helpt onze vakman naar keuze u graag met het bestellen en de vakkundige montage van uw nieuwe aluminium kozijnen.

Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen?